TEMA 3

3 A Varva ner till vila 5,28

Avspänning

På bara fem minuter får Du möjlighet att slappna av i hela kroppen.

3 B Kravtestet 14,31

Avspänning/Visualisering

Med hjälp av den här övningen får Du möjlighet att bli medveten om Du har några krav på Dig själv.

3 C Stäm av dagen och sov gott! 20,36

Avspänning/Avstämning

När Du avslutar dagen med att summera plus och minus får Du en uppfattning om hur Din dag har varit. En del dagar kan vara toppen andra kan vara botten. De flesta dagar är kanske någonstans där emellan. När Du summerar dagen varje kväll får Du möjlighet att lägga märke till hur Du lever med Din livsenergi. Är Du ofta missnöjd med Din dag finns det all anledning att börja fundera över hur Du använder Din livsenergi. Det går alltid att finna positiva värden i sin dag oavsett hur eländig dagen än har varit. Med den här övningen får Du lära Dig att släppa Dina dagar. Att älta något som hänt under dagen lönar sig inte. I morgon är en ny dag med nya möjligheter. Att leva med övervägande positiv livsenergi handlar till stor del om vilken inställning vi har till oss själva, till vårt liv och våra dagar. Efterhand, när Du har lärt Dig tekniken, går det bra att släppa övningen helt och bara göra en kort summering innan Du somnar. Men övningen är så mysig att de flesta ofta återkommer till den.

3 D Den bästa dagen 15,33

Avspänning/Insomning

Den här övningen är en fortsättning, en fördjupning på Summera dagen med fokus på insomning. En insomning som ger tillfredsställande nattsömn handlar till stor del om att vi lär oss släppa dagen med kärlek till oss själva och andra.

3 E Skattkammarön 17,16

Visualisering

I den här övningen får Du möjlighet att ta Dig ut på Livets hav. Till en början kan det kännas lite obekvämt och farligt att ge sig ut med sin båt. Men med den här övningen kan Du ta Dig ut på havet lugnt, tryggt och säkert. En skatt väntar på Dig.

Close Menu